Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en speciale aanbiedingen van A&A Computer Services?

  Graalpad 22 3813 GB Amersfoort +31 (0)85 303 72 73

  Computer reparatie altijd en overal ondersteuning

  Heeft u problemen met uw computer, laptop of tablet? A&A Computer Services helpt u snel en vakkundig bij het oplossen van het probleem. Wij zullen u informeren en/of adviseren over de mogelijkheden en vaak kunnen we het probleem op locatie oplossen. Wanneer het probleem te complex is, kunt u er ook voor kiezen om uw computer, laptop of tablet te laten ophalen door ons óf u kunt deze afgeven bij onze Service Center.

  Reparaties

  Bij A&A Computer Services kunt u terecht voor bijna al uw problemen op computergebied. Wij leveren computerhulp en voeren zowel hardware als software reparaties uit.

  Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe computer of randapparaten dan staan wij voor u klaar. Ook wanneer u problemen heeft met uw bestaande computer apparatuur. Veel voorkomende zaken als een trage computer, virussen, spyware, problemen met een back-up (terugzetten), algemene beveiligingsproblemen en foutmeldingen kunnen wij zonder problemen verhelpen. Tevens repareren wij computers met hardware problemen. Bijvoorbeeld als de aanknop helemaal niet meer reageert of de computer na een aantal minuten activiteit uitvalt.

  Een kort overzicht van veel voorkomende hulpvragen:

  • Installatie van nieuwe software
  • Installatie van nieuwe apparatuur
  • Virussen en spyware van de computer verwijderen
  • Computer opschonen (overbodige software en bestanden verwijderen)
  • Trage computer verhelpen
  • Verhelpen van meldingen tijdens het opstarten / gebruik
  • Halverwege het opstarten verschijnt een foutmelding (blauw scherm)
  • Tijdens het opstarten verschijnt een melding dat een bestand mist of beschadigd is
  • Na een paar minuten schakelt de computer zich uit
  • Netwerkpoort werkt niet meer
  • Computer zit vol met stof

  Loopt uw computer vast, gaat deze niet meer aan of is deze traag geworden? Is uw computer overgenomen door een virus en bent u de eindeloze pop-ups en reclames zat? Óf heeft u problemen met software en koppelingen? Neem contact met ons op voor elke ICT gerelateerde problemen! U kunt ons natuurlijk ook bezoeken in onze Service Center in Amersfoort. Grote kans dat wij het probleem dan meteen kunnen verhelpen!

  Upgrades

  Heeft uw computer te weinig schijfruimte? Wordt uw computer te warm? Komt u aansluitingen te kort? Kunt u met uw huidige video kaart uw spel niet spelen? Of is uw computer trager dan u zou willen?

  Denk niet gelijk aan een nieuwe PC of laptop, in veel gevallen is het mogelijk dit op te lossen met een upgrade. U heeft dan precies wat u nodig heeft, voor een fractie van de prijs van een nieuwe PC of laptop.

  Informeer daarom eerst of uw computer in aanmerking komt voor een upgrade. Wij geven u vrijblijvend alle informatie die u nodig heeft. Upgrades vinden plaats op onze Service Center of waar mogelijk bij u thuis.

  Onderhoud

  Loopt uw computer vast, gaat deze niet meer aan of is deze traag geworden? Is uw computer overgenomen door een virus en bent u de eindeloze pop-ups en reclames zat? Óf heeft u problemen met software en koppelingen? Dan kan het zo zijn dat uw computer, laptop of tablet toe is aan een onderhoudsbeurt. Bij A&A Computer Services werken vakkundige experts die u snel en professioneel kunnen helpen. Neem contact op of loop bij ons binnen!

  Uw ICT probleem binnen 24 uur opgelost?

  Neem contact